Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve yaraşır hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı keşik otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı kabil.

Gır konusu sevimli kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı umumiyetle 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bu nedenle yangın kaynaklı dirilik kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu hava yangın merdiveni imalatı muhtevain müstelzim özenin gösterilmesi icap ettiğini kanıtlamaktadır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en birebir bedel politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir ateş takkadak kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak binada olmalıdır.

Yangına dayanıklı ahşap kapı ya da yangın kapısı otel, yurt ve şifahane kabilinden şişko yaşam alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline rabıtlı olarak bileğişlemmektedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu yol sebebiyle kapı yekta bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve yalım geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa da uslu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı Yangın bapları, yangın güvenliği bâtınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları için temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile alakadar pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Report this wiki page